Baleset és útzár volt az M5-ösön

iho/közút   ·   2012.08.31. 08:12

Öten megsérültek, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 30-as kilométernél péntek hajnalban – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea ismertetése szerint az autó vezetője súlyosan megsérült, további négy személyt – két felnőttet és két gyermeket - könnyű sérüléssel szállítottak kórházba. Az autópálya Szeged felé tartó pályáján teljes útzár mellett folyt a helyszínelés és a műszaki mentés, amelynek idejére a forgalmat az 5-ös számú főútra terelték.

Nem sokkal fél 6 előtt befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, és feloldották az útzárat. Mivel a baleset hajnalban történt, nem alakult ki nagyobb torlódás sem az autópályán, sem pedig az 5-ös úton, ahová a forgalmat terelték.


Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.