Bárány István Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át

iho/vasút   ·   2020.11.11. 14:20

A CER Cargo felügyelőbizottsági elnöke magas állami kitüntetést kapott.

„A köztársasági elnök 496/2020. (X. 28.) KE határozata kitüntetés adományozásáról

a hazai vasúti közlekedés érdekében végzett több évtizedes munkája elismeréseként Bárány István, a CER Cargo Holding SE elnöke részére

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata

kitüntetést adományozom”.

Áder János köztársasági elnök 2020. október 12-én ismerte el Bárány Istvánnak, a Hungrail tiszteletbeli tagjának munkásságát. Az elismerés a Magyar Közlönyben is megjelent.

Bárány István

A Magyar Érdemkereszt 2 milliméter széles kör alakú, egymásba fonódó babérkoszorúban elhelyezett 42 milliméter átmérőjű fényezett szélű kereszt, zománcozás nélküli, és a fokozat szerint arany, ezüst, illetve bronz bevonatú.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.