Bárány István Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át

iho/vasút   ·   2020.11.11. 14:20

A CER Cargo felügyelőbizottsági elnöke magas állami kitüntetést kapott.

„A köztársasági elnök 496/2020. (X. 28.) KE határozata kitüntetés adományozásáról

a hazai vasúti közlekedés érdekében végzett több évtizedes munkája elismeréseként Bárány István, a CER Cargo Holding SE elnöke részére

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata

kitüntetést adományozom”.

Áder János köztársasági elnök 2020. október 12-én ismerte el Bárány Istvánnak, a Hungrail tiszteletbeli tagjának munkásságát. Az elismerés a Magyar Közlönyben is megjelent.

Bárány István

A Magyar Érdemkereszt 2 milliméter széles kör alakú, egymásba fonódó babérkoszorúban elhelyezett 42 milliméter átmérőjű fényezett szélű kereszt, zománcozás nélküli, és a fokozat szerint arany, ezüst, illetve bronz bevonatú.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.