Budapest Boat Show a Hungexpón

iho/hajózás   ·   2020.02.18. 09:07

A 43. Utazási Kiálíltás keretében esedékes Budapest Boat Show díszvendége a Velencei-tó, amely izgalmas programokkal készül standján, hiszen a látogatóknak lehetősége nyílik kipróbálni többek közt az ergométert a Velencei-tavi Vízi Sportiskola jóvoltából. Bemutatkozik a Tóparty Pedagógia Szakszolgálat és a Tóparti Szakambulancia, a VVSI Sport Hotel, valamint a látogatók megismerkedhetnek a Rehabilitációs Központ szolgáltatásaival. Mindemellett a TUTU Sport is képviseli magát, mint a sárkányhajózás és csapatépítő céges események szervezője. A Velencei-tó élővilágáról és turisztikai látványosságáról folyamatos vetítés zajlik a standon, illetve szombaton és vasárnap a Csóbor Pincészet borait és a Choco Rino termékeit kóstolhatják meg az érkezők.

A február 27-március 1. között megrendezett kiállításra a legjelentősebb magyar és külföldi hajómárkák hozzák el újdonságaikat, emellett bemutatkoznak a legkeresettebb hajómotorok és technikai felszerelések, navigációs műszerek, tartozékok, életmentő felszerelések, hajóépítő anyagok, jet-ski, vízisí, wakeboard felszerelések és márkák. A látogatók továbbá megismerhetik a kikötői szolgáltatásokat, a legnagyobb hajóbiztosítással és bérléssel foglalkozó cégek kínálatát. A színpadi programok között szó lesz az olimpiai felkészülésről, világbajnokaink beszélnek, megismerhetők lesznek a Kékszalag esélyesei és színpadra lép a „négy tó győztes” Raffica is. Mindemellett profi és amatőr hajóépítők osztják meg tapasztalataikat a látogatókkal, akik az építési folyamatot élőben követhetik a Programszigeten. A kiállításon megépített hajót az utolsó napon ki is próbálják a bemutatómedencében, ahol egyébként folyamatos programok zajlanak a hajóteszteléstől kezdve a vízimentők bemutatóján át egészen a SUP jógáig a vízen. A bátrabb látogatók, pedig a vitorlás szimulátoron tehetik próbára magukat.

Február 28-án, pénteken, a kiállítás második napján (a Budapest Boat Show hivatalos megnyitóját követően) osztják ki a Budapest Boat Show Újdonság Pályázatának díjait hajó és kiegészítő kategóriában.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek