Budapesti olimpia: különleges festés Wizz-gépeken

iho   ·   2016.11.24. 16:29
cim

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a Budapest Airporttal és Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatával közösen különleges, Budapest olimpiai és paralimpiai pályázatát népszerűsítő festéssel ellátott repülőgépet mutatott be, olvasható az eseményről kiadott tájékoztatóban.

Mint Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatának együttműködő partnere, a Wizz Air egy-egy Budapesten állomásoztatott Airbus A321-es és Airbus A320-as* típusú repülőgépét különleges, Budapest 2024 látványelemeket tartalmazó festéssel látta el. A látványelemekben a magyar fővárost átszelő Duna folyó, illetve a Gellért-hegy tetején álló Szabadság-szobor is megjelenik.

A Budapest 2024 dizájn festésű A321-es repülőgép ma csatlakozik a Wizz Air flottájához, az A320-as pedig 2016. december 1-től teljesít majd kereskedelmi repüléseket. A különleges festés mindkét légijármű esetében az olimpiai és paralimpiai pályázat teljes időszakában, vagyis 2017. augusztus 31-ig megmarad.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek