Budapestre tartó busz balesete Nagylaknál

iho   ·   2013.09.12. 09:14
nagylak_cim

Tragikus buszbaleset történt csütörtök reggel Nagylakon a 7-es főúton, miután frontálisan ütközött két autóbusz, adja hírül a maszol.ro romániai magyar portál. A járművek vezetői és egy férfi a helyszínen életüket vesztették, 29 személy pedig megsérült. A székely buszban kézdivásárhelyiek utaztak, a járatot a Transintex működteti.

A balesetet az országba beérkező, Spanyolországból munkásokat szállító busz vezetője okozta, aki egy kanyarban, Nagylakon elvesztette uralmát a jármű fölött, áttért a menetiránnyal szembeni sávra és frontálisan ütközött a szembe jövő, kovásznai rendszámú busszal, amely Magyarország irányába tartott.

A mentőszolgálat és a rohammentők 11 kocsival érkeztek a helyszínre, 25 személyt – köztük három gyermeket – szállítottak az Arad Megyei Kórházba, négy sérültet a helyszínen láttak el. A többi utast a helyi művelődési otthonba vitték, ahol teát, ételt kaptak.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek