Debrecenből Bergamóba, új Wizz-járat ősztől

iho   ·   2015.04.21. 19:30
cim

A Wizz Air bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Milánó Bergamóba október 25-én, kezdetben heti két járattal. Bergamo Milánó Malpensa nagyszerű alternatívája – ahova a légitársaság Budapestről üzemeltet járatokat –, mivel Bergamo és környéke kiváló turisztikai vonzerővel rendelkezik, ráadásul az Alpokhoz és a Milánó környéki ipari régióhoz is közel található, olvasható a légitársaság közleményében.

Az új Wizz útvonal Milánó Bergamóra Hajdú-Bihar megyéből vonzza majd utasokat, és lehetővé teszi, hogy Debrecen úti célként népszerűsítse magát az észak-olaszországi fogyasztók körében. Magyarország második legnagyobb városának utasai felkereshetik az alpesi régiót és az ott található világszínvonalú sípályákat, valamint Milánó városát is, amely mesés építészetéről, a kiváló vásárlási lehetőségekről és remek gasztronómiájáról ismert.

A Wizz Air összesen 44 útvonalat kínál 21 országba 2 magyar repülőtérről. Jegyek az új olasz útvonalra már foglalhatók a wizzair.com oldalon.

„Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fejlesszük a légiközlekedést a debreceni repülőtérről, amely kiváló, alacsony költségű létesítményekkel rendelkezik, ennek megfelelően remek híreink vannak Hajdú-Bihar megyei utasainknak” – mondta Ujhelyi József, a Wizz Air repülőtér-fejlesztési vezetője a debreceni sajtótájékoztatón. – „Október 25-től Debrecenből Milánó Bergamóra is repülünk majd minden szerdán és vasárnap, így az új desztináció ideális hosszúhétvégékhez is” – tette hozzá Ujhelyi József.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek