Debrecenből Tel-Avivba: új Wizz-járat

iho   ·   2017.03.27. 18:30
cim

A Wizz Air vasárnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti alacsony viteldíjas járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap, a jegyek a wizzair.com oldalon foglalhatók.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen tizenegy repülőgéppel, amelyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától – olvasható a társaság közleményében. A Wizz több mint ezer munkatársat foglalkoztat hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben. 2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, ami huszonhárom százalékos éves növekedésnek felel meg.  A WIZZ hazai hálózata már hatvanhét útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl huszonnyolc országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

Herdon István, a Xanga Cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta: Tel-Aviv városa is közvetlenül elérhetővé válik az Izraelbe tartó debreceni, kelet-magyarországi, kárpátaljai, partiumi és kelet-szlovákiai utazóknak is. Ezzel összesen már hét menetrend szerinti járata van a Debrecen Airportnak, és 2017-ben a dinamikus előfoglalások alapján minden eddigi rekordot túl fog szárnyalni mind a repülőtér utasforgalma, mind a régióba érkező turisták száma és a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek