Divatos és kényelmes női mellények a tavaszi szezonban – szeretni fogod!

iho   ·   2022.08.23. 19:25
00_moi_mellenyek

Az átmeneti kabátok helyét, egy másik ruhadarab veszi át. A női mellények nagyon gyorsan megtalálhatóak voltak a szalonokon és a legsikeresebb megoldás lett azokon a napokon, amikor az időjárás még nem engedte meg, hogy kimenjünk könnyen felöltözve. Tudjál meg többet, a mi kedvenc tavaszi mellényeinkről.

Tűzdelt női mellény – különböző alkalmakra, különböző stilizációkra

A mellények egy ideális kompromisszum a kabát, amiből már eleged van a tél után, továbbá a melegítő között, amiben még hideg lehet számodra. Ez egy nagyon univerzális ruhakiegészítő, ami igazán be fog válni a kedvenc pulóvereddel és mindig jól néz ki. Elkészítettük számodra a tavaszi mellényt, amelyik közül biztos, hogy kiválasztod azt a modellt, ami a legközelebb áll a szívedhez.

Sportos női mellény – sétára és trekkingre

A női mellény sportos stílusban, egy elengedhetetlen ruhakiegészítő a te ruhatáradban, főleg akkor, ha szeretsz lazán öltözni. Kiválóan kiegészíti az egész ruházatot, nagyon jól áll a leggingsekkel, melegítőnadrággal és farmernadrággal. Vedd fel a felsődre, ha konditerembe mész, sétára kutyával, vagy találkozókra barátokkal és érezd a megfelelő törődést.

Az Ozonee boltjában kapható női sportos mellény, nagyon univerzális és sok színben kapható. Kiválaszthatod a tónusos feketét, vagy gránát színt, vagy a jobban jellegzetesebb, figyelemfelkeltő színeket is. Az ilyen teli energiával kecsegtető stilizációs kiegészítő, a legjobb megoldás arra, hogy érdekessé tedd a saját stilizációdat és felhívd magadra a figyelmet!

Női mellény tavaszra elegánsabb stílusban

Természetesen senki nem mondta azt, hogy a női mellény, csak a sportos stilizációkhoz illeszkedik. Ha gyakrabban választod a pulóvert és a farmert, mint a melegítőnadrágot, a női mellény is megfelelő lehet számodra. Ha szeretnél létrehozni, egy hivatalosabb stilizációt, válassz olyan modellt, ami esztétikus szőrmével rendelkezik, a kapucni részénél. Ez határozottan a helyén van a munkahelyre, vagy randevúra. Szükség esetén, pedig természetesen lecsatolható szőrmét is. Örülhetsz az univerzális, többfunkciós ruhadarabnak a szekrényedben.

Női mellények minden testalkatra

Ha azon gondolkodsz, hogy milyen mellény modellt válasszál tavaszra, ami illeszkedni fog a testalkatodhoz, mint az életvitelhez, van számodra néhány útmutatónk.

Az alacsony emberek olyan mellényt válasszanak, ami derékig ér, ez optikailag meghosszabbítja a lábakat. A hosszabb modellek, ami túlmutat a csípőn, azt az érzést fogják kelteni, hogy kisebb vagy.

A derékbőség nélküli emberek a szíjas modelleket kell, hogy válasszák, pánttal, vagy olyan lehetőséggel, amivel összehúzhatjuk a mellényt a deréknál, melynek köszönhetően derékbőséget tudunk kölcsönözni.

Azok az emberek, akik széles csípővel rendelkeznek, olyan mellényt kell válasszanak, ami hosszabb – olyan, ami aszimmetrikusan csípőre esik és elfedi őket.

Azok az emberek akik plusz kilogrammokkal rendelkeznek, a csípő környékén válassz, egy az oversize szabású modellből, ami optikailag elrejti a nagyobb hasat.

Mint látod, a női sportos mellények egy igazi stilizációs ruhakiegészítő. Univerzális, megfelelő különböző alkalmakra – a mellényt összecsomagolhatod a hátizsákodba, egy hegyi kirándulás alkalmával, nem érzed meg egyáltalán a súlyát, olyan könnyű! Nézzél be az Ozonee boltjába, és találd meg a vágyott modellt már ma: https://ozonee.hu/noi-mellenyek/.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.