E-bicikli kölcsönző a bécsi temetőnél

iho   ·   2018.04.25. 15:09

Az osztrák fővárosban 46 temető található, a leghíresebb a Bécsi Központi Temető, a Zentralfriedhof. A sírkert turisztikai szempontból is jelentős, hiszen itt található több világhírű osztrák művész - például Ludwig Van Beethoven – díszsírhelye.

Hogy a 2,5 négyzetkilométeren elterülő kulturális életteret ne csak gyalogosan csodálhassák meg az odalátogatók, a Smarter Together városi rehabilitációs projekt keretén belül elektromos kerékpárkölcsönző állomást alakítottak ki a temető 2. számú bejáratnál, a Simmeringer Haupstraße 234. felől.

Az elektromos bicikliket május 2-tól lehet használni, jegyet mobiltelefonnal, a SIMBIKE alkalmazáson keresztül lehet váltani. A kerékpárok használata az első két órában ingyenes, minden további óra 2 euróba kerül. Az kerékpárkölcsönző tesztüzeme 2018 végéig tart, ezt követően további állomások kihelyezéséről döntenek majd- tájékoztatott az Eurocomm-PR Budapest.

Az elektromos bicikliket május 2-tól lehet használni, jegy mobiltelefonnal a SIMBIKE alkalmazáson keresztül váltható (fotó: Eurocomm-PR Budapest)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek