Egy héten át lezárások

iho/közút   ·   2011.10.11. 09:32
kozlekl_cimkep

Szakszervezetek és civil szervezetek tiltakozása miatt félpályás útlezárásokra és forgalomlassító demonstrációkra kell számítani az ország egész területén, az alábbi időpontokban, a következő útszakaszokon:

Október 11-én kedden 14 órától a 21-es főút Pásztói útelágazás – Mátraszőlősi útelágazás szakaszán félpályás útlezárás.

A Kecskemétről kivezető utakon reggel héttől délután négyig kell demonstrációra számítani. A szervezők azt közölték, hogy a létszám függvényében az
– az E75-ös főút 91. kilométerénél
– a 44-es főút 8. kilométerénél
– a 441-es főút 28. kilométerénél
– az 52-es főút 6. kilométerénél
– az 54-es főút 7. kilométerénél, valamint
– a Kecskemétet Hetényegyházával összekötő út 3. kilométerénél kell lassabb haladásra számítani.

Székesfehérvárnál a 81-es úton a Halastavaknál és a 63-as úton a 88. kilométernél demonstrálnak majd reggel fél héttől tízig, ez idő alatt rendőri irányítás mellett, fél pályán, váltakozó irányban haladhatnak az autósok.

Október 12-én szerdán a gyöngyösi Mátrai út egy szakaszát zárják le az Alkotmány út és a Bethlen Gábor út között délután fél háromtól és este nyolc óráig. Debrecennél a 47-es főút kivezető szakaszán, a 6-8. kilométerek között szerda reggel héttől csütörtök reggel hétig lehet fél pályás útlezárásra számítani. A 48-as főút 16-17. kilométerénél szerdán reggel héttől este hétig tart majd a forgalomlassító akció.

Október 13-14-én, csütörtökön és pénteken Budapesten kell félpályás lezárásokra számítani. Csütörtökön reggel kilenctől este hatig, másnap pedig délután három óráig a Soroksári út kifelé vezető oldalán, a külső sávban a Tinódi utcától kezdődően.

Az M3 budapesti bevezető szakasza<br>(képünk illusztráció)

Egyelőre nem engedélyezték a demonstrációt Budapesten a Lágymányosi híd és a Petőfi híd környékén, az M3 autópálya bevezető szakaszán, a Váci úton, a Fóti úton, a Megyeri hídon, és Hajdú-Bihar megyében a 31-es úton.

További forgalomlassító akciók lehetségesek a héten Tolna megye több pontján, továbbá Pápán, Cegléden, Esztergomban, Szentesen, Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban, Polgáron, Pécsett, Szegeden, Csongrádon, Szolnokon és Tökölön. A szervezők újra beadták korábban elutasított kérelmüket Nyíregyháza, Dunaújváros és Százhalombatta városvezetéséhez.

Egyelőre nem engedélyezték a demonstrációt Budapesten a Lágymányosi híd és a Petőfi híd környékén, az M3 autópálya bevezető szakaszán, a Váci úton, a Fóti úton, a Megyeri hídon, és Hajdú-Bihar megyében a 31-es úton.

További forgalomlassító akciók lehetségesek a héten Tolna megye több pontján, továbbá Pápán, Cegléden, Esztergomban, Szentesen, Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban, Polgáron, Pécsett, Szegeden, Csongrádon, Szolnokon és Tökölön. A szervezők újra beadták korábban elutasított kérelmüket Nyíregyháza, Dunaújváros és Százhalombatta városvezetéséhez is.

A lezárásokról aktuális információt talál a szervezők weboldalán.

Kapcsolódó hírek