Egy nappal tovább érvényes a Balaton Mix jegy

iho/vasút   ·   2012.05.17. 12:00

A május 18. és 28. közötti Balaton7 rendezvény alatt a Balaton Mix kombinált vasúti és hajójeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább élvezhetik a korlátlan számú díjmentes utazást a Balaton körüli vasútvonalakon és a Balatonon közlekedő hajójáratokon – közölte az ihóval a MÁV-Start.

A Balaton Mix a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményes jegykombinációja, amely három és hét napos, felnőtt, gyermek és családi kategóriában kapható. A Balaton7 idején valamennyi típusú Balaton Mix jegy plusz egy napos korlátlan utazást nyújt kedvezményként. A jegyet üdülési csekkel is ki lehet fizetni.

A Balaton Mixhez kapcsolódva 50 százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegy váltható az ország bármely kiinduló vasútállomásáról a balatoni cél vasútállomásra.

A vasúttársaság megfelelő járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként egy kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható (például családi Balaton Mix jeggyel utazó két felnőtt és két gyermek négy kerékpárt szállíthat) az utazásra megjelölt napon/napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A díjmentes kerékpárjegyet az utazás megkezdése előtt meg kell váltani.

A hajótársaság menetrendjében a kerékpárszállításra kijelölt személyhajókon a felnőtt és a gyermek Balaton Mix jeggyel, illetve a kompjáratokon a felnőtt és gyermek változat mellett a családi jeggyel is, ugyancsak a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében és személyenként egy kerékpár szállítható díjmentesen.

Kapcsolódó hírek