Egy társaság díjai két országban is

iho   ·   2014.02.04. 17:53

A Wizz Air Magyarországon és Lengyelországban is elnyerte a Superbrands díjat, adja hírül a légitársaság közleménye.

A Superbrands célja a legkiválóbb márkák elismerése, amelyek kitűnnek kreatív marketingjükkel és minőségi termékeikkel. A Wizz Air folyamatosan azért dolgozik, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínálja utasainak, miközben alacsonyan tartja az árakat. Erőfeszítéseinek elismeréseként lett idén a Superbrands egyik díjazottja, hangzik a közlemény.

A Superbrand díjakat kizárólag a területükön legkiemelkedőbb márkák kaphatják meg, hiszen a globális kereskedelem és verseny világában a kiválóság fontosabb, mint bármi más. A Wizz Air nem rég Lengyelországban is elnyerte a Superbrands díjat, miután 2013. december 4-én Magyarországon kapta meg az elismerést.

„Nagyon örülünk, hogy egyszerre két országban, Magyarországon és Lengyelországban is elnyertük a Superbrands díjat néhány hét leforgása alatt” – mondta Piotr Lysak, a Wizz Air marketing, sales és kommunikációs vezetője. – „A Wizz Air elkötelezettsége Magyarország és Lengyelország iránt az elmúlt évben is megmutatkozott. Számos új útvonalat tettük elérhetővé magyarországi és lengyelországi piacainkon, és a jövőben is azon dolgozunk majd, hogy új, izgalmas útvonalakat tegyünk elérhetővé utasaink számára” – tette hozzá Piotr Lysak.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek