Egyre több az elégedett ügyfelük, ezért több munkatársra van szükségük: álláslehetőség autóbusz-vezetőknek a BuszRentnél

iho/közút   ·   2023.09.12. 16:00
00_buszrent

Országszerte várják a jelentkezőket határozatlan idejű megbízásra! SZPONZORÁLT TARTALOM

Mit lehet röviden elmondani a BuszRentről?

A BuszRent több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező stabil vállalat, amelynek szenvedélye a minőségi személyszállítás. Folyamatos infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően még a válságban is képes az előrelépésre. Az ország egyik legnagyobb járműparkjával megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújt megrendelői számára. Fő profilja a szervezett dolgozószállítás, eseti különjáratok, csoportos utak, esetenként menetrend szerinti járatok személyszállítási igényeinek kiszolgálása – magas színvonalon. Multinacionális gyártó-termelő vállalatok, oktatási-sport és kulturális intézmények, megbízható, váratlan helyzetekre is felkészült partnere. Komplex szolgáltatásainak, megrendelői igényekre épülő ajánlatkérő rendszerének, valamint innovatív fejlesztéseinek köszönhetően országszerte egyre több elégedett ügyféllel büszkélkedhet.

A személyszállítási iparágban is megbízható partnerként tartják számon

Folyamatos belső elégedettségi felmérések alapján a vállalat munkatársainak 96 százaléka elégedett a BuszRenttel, és ajánlja, mint munkáltatót. A járművek életkorát, műszaki felszereltségét, a szerviz- és háttértámogatást egyaránt kimagaslóan értékelték.

Milyen hátteret biztosítanak a munkavállalóknak?

Több mint 150 magas felszereltségű autóbuszból álló fiatal, rendszeresen karbantartott, változó befogadóképességű járműflottája biztosítja a munkatársak minőségi munkavégzését és az utasok biztonságát.

A vállalat kiemelkedően értékesnek tartja munkatársait, hiszen ők jelentik sikerének és fejlődésének alapját. Szakmai tapasztalatuknak, pontosságuknak és igyekezetüknek köszönhetően tud minőségi szolgáltatást nyújtani megrendelői számára.

Ki ne szeretne olyan családias munkahelyen dolgozni, ahol hosszú távú, stabil munkalehetőséget, megbecsülést, továbbképzési lehetőséget és kiemelt munkavégzési feltételeket biztosítanak? Márpedig a BuszRentnél mindez elérhető, és versenyképes jövedelemmel becsülik meg a csapattagok munkáját, a munkarend pedig alkalmazkodik a magánéleti helyzetekhez. Jól tudjuk, hogy ebben a szakmában mennyire fontos a kimagasló felszereltség, a saját szervizháttér, vagy a profi logisztikai támogatás, illetve mennyire nem mindegy, hogy a legújabb buszok legyenek társaink a munkában – a BuszRentnél ezek alapfeltételek legyen szó akár rész-, vagy teljes munkaidős foglalkoztatásról.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek