Elindult a főidény a Bahartnál

MTI   ·   2013.07.12. 15:41

Összesen 19 kikötőből indulnak sétahajók, 11 kikötőből gyerekhajók, 12 kikötőből "bulihajók" - közölte a Balatoni Hajózási Zrt. pénteken. A hajózási társaság programkínálatában tíz kikötőből indított romantikus naplementetúrák, Siófokról induló grill party hajó, illetve a hajózást kirándulásokkal, borkóstolásokkal összekötő túraprogramok is szerepelnek.

Az üdülőkörzet szolgáltatói összefogásának köszönhetően kedvezményes jegyek válthatók. Balaton Mix néven kapható a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös jegye, ami a Balaton körüli menetrend szerinti vonatokra és a menetrend szerinti személyhajójáratokra vehető igénybe. Szigliget Mix néven hajójegy, régiós buszjegy és szigligeti várbelépő vehető egyszerre engedményes áron, Salföld Mix néven pedig hajójegy, régiós buszjegy és a Salföld majori belépő kapható.

A komp a nyári főszezonban 40 percenként (szükség esetén sűrűbben) indul: Szántódról 6.40 és 23.20 óra között, Tihanyból 7.00 és 23.40 óra között közlekedve.

További információk a hajóállomásokon, a 84/310-050-es telefonszámon illetve a www.balatonihajozas.hu honlapon szerezhetők.

Kapcsolódó hírek