Ennyit érnek a hírességek babafotói

iho   ·   2020.06.06. 11:11

(x)

A legdrágább babafotók

Nézzük, kik kerestek a legjobban a gyermekeik első publikált fotóival. A listát kezdjük Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekeivel: Pax Thien Jolie-Pitt képeiért 2007-ben a People magazin 2 millió dollárt fizetett (az a mostanában átlagos árfolyamon számolva 634 millió forintot jelent), Knox és Vivienne Jolie-Pitt 2008-ban születtek meg, az ikrek fotóiért a People és a Hello magazin összesen 14 millió dollárt (kis híján 4,5 milliárd forint, ha ezen a hétvégén nyernél egyszerre az ötös, a hatos és a skandináv lottón, akkor is csak a töredékét kapnád ennek az összegnek) adott ki a képekért, a házaspár egyébként az összeget jótékony célra fordította. Végezetül Shiloh Nouvel Jolie-Pitt fotói a People magazinnak 4.1 millió dollárt (1,2 milliárd forint feletti összeget), míg a Hello magazinnak 3,5 millió dollárt (1,1 milliárd forint feletti összeget) ért.

A többiek sem szomorkodhatnak Jennifer Lopez és Mac Anthony ikreinek első képeiért 6 millió dollárt fizetett a People (közel 2 milliárd forint), Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves Levi Alvis nevű gyermekük fotói 3 millió dollárt (nem egész 1 milliárd forintot) értek az Ok! Magazinnak.

Az énekesnő Christina Aguilera 2008-ban - a fentiekhez képest - szerény 1,5 millió dollárt kapott kisfia első képének (egyetlen darab) megjelentetéséért. Jessica Alba szintén 1,5 millió dollárt kapott, szintén egy darab képért, amelyen lányát, Honort tartja a kezében. A hölgyek tehát képenként a napokban átlagos árfolyamon 475,5 millió forintot kaptak egy-egy képért.

A lista végén kullog Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears és gyermeke, Maddie Brian Aldridge, valamint Harlow Winter Madden, Nicole Richie és a Joel Madden (Good Charlotte zenekarból ismert) közös gyermeke, ők ugyanis 1-1 millió dollárt (fejenként kicsit több mint 300 millió forintot) értek a fotópiacon.


És ugyan kire költenék?

Természetesen a gyerekekre! Persze akadnak olyan szülők, akik ezt is túlzásba viszik. Példának okáért itt van rögtön a Kim Kardashian és Kanye West házaspár, akik úgy gondolták, hogy 6 éves lányuknak a tökéletes karácsonyi ajándék egy 65 ezer dollárt (közel 20 millió forintot) érő kabátka, ami nem mellesleg korábban Michael Jacksoné volt. Az eredeti darabot átszabták, így a 6 éves kishölgy hordhatta is (amíg ki nem nőtte) a nem mindennapi darabot. A kislány egyébként kapott egy pár gyémánt fülbevalót is 100 ezer dollár értékben (több mint 30 millió forint).

Beyonce kislánya sem panaszkodhat, ő egy gyémánttal díszített Barbie babát kapott, amelynek értéke közel 80 ezer dollár (25 millió forint felett). És ha már szóba kerültek, Jennifer Lopez ikrei a ház egyik szárnyát, egy pónit és gyémánttal kirakott csörgőket kaptak születésük után.

És hogy mi a tanulság? Semmi, mindenki annyit költ a gyermekeire, amennyit tud, ki többet, ki kevesebbet. Ha pedig további hírességekről olvasnál, látogass el a Filter.hu oldalára, ahol te magad döntheted el, hogy milyen témákban megjelenő cikkek jussanak el hozzád.

Kapcsolódó hírek