Érdek nélkül tetszik: a Göhrener Brücke

Garai Szakács László   ·   2014.08.23. 20:00
zwickau140823_0

Új, heti rendszerességgel jelentkező sorozatot indítunk: Érdek nélkül tetszik címmel. Lehetne akár blog is, de nem tartjuk annak: egy-két képet mutatunk csak, amelyeknek van valami közük a közlekedéshez. Nemcsak vasút mentén készült fotók között böngészünk, lesz itt hajó, busz, repülő is. Meg „ezek környéke”. Egyszerűen azért mutatjuk meg ezeket a fotókat, mert szerintünk szépek. Mert nekünk tetszik. Érdek nélkül. Ha gondolják, csatlakozzanak: várjuk érdek nélküli fotójavaslataikat szokásos e-mailcímünkön. Amennyiben írnak is néhány sort a fotó(k)hoz, azt megköszönjük, de nem az lesz a lényeg. Az a fontos, hogy tetsszen, nekünk, érdek nélkül.

„Ő” nincs is ott: észrevétlenül próbál osonni a DB Regio motorvonata (fotók: bbc.co.uk)

Az elsőnek kiválasztott fotókon látható viaduktot 1871-ben adták át, hatvannyolc méter magas, ötszáztizenkét méter hosszú, az egyik legnagyobb ilyen építmény Szászországban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek