Erdészek és vasutasok összefogása a környezetért

iho   ·   2014.06.30. 14:47

A hulladékgyűjtést a két társaság együttes erővel szervezte a zöld gondolkodás jegyében. A megmozduláson részt vett Tengerdi Győző, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója, valamint Dr. Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke, CEO is. A program keretében vasutasok és az erdészeti társaság munkatársai közösen kutatták fel és gyűjtötték össze a szemetet a bakonyi erdőben, a fák, bokrok és erdei utak mentén annak érdekében, hogy a jövő nemzedéke, gyermekeink, unokáink tisztább környezetben élhessenek.

A Rail Cargo Hungaria egyik alapértéke a környezettudatosság, amelyet jelmondata is tükröz: „Tisztán szállítunk.” A vállalat a vasúti árufuvarozás során a környezetterhelés csökkentésére, a környezetszennyezés megelőzésére, a természeti és épített környezet értékeinek tartós megőrzésére, az ember és környezet harmonikus kapcsolatának kialakítására, az élővilág védelmére és a fenntartható fejlődés biztosítására törekszik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek