Farsangi készülődés a Miniversumban

iho/vasút   ·   2019.01.28. 15:05
miniversum_farsang_2019

Február 2-án és 3-án, valamint 9-én és 10-én a farsangi készülődéssel várja a kicsiket és a nagyokat a Miniversum, ahol az egész család kellemesen eltölthet egy egész délelőttöt vagy délutánt. A játszóházi foglalkozások során csillogó álarcokat és díszeket lehet majd készíteni az óvodai vagy iskolai farsangra.

Programok a játszóházban a farsangi készülődés ideje alatt:

Február 2-án, szombaton:

  • 10 és 11 óra között Miniversum kvíz
  • 11 óra és 12 óra 15 között kézműves foglalkozás: farsangi origami
  • 13 és 14 óra között digitális vonatozás iPaddel
  • 14 óra és 15 óra 30 között makettház-építés és füvesítés
  • 16 és 17 óra között ismét kézműves foglalkozás: farsangi origami és álarckészítés

Február 3-án, vasárnap egész napos farsangi origami és farsangi arcfestés lesz. Ezen a napon a gyerekek megnézhetik, hogyan dolgozik egy arcfestő művész, sőt, segíthetnek origami-kishajókat hajtogatni Ipacs Szilvi: A tökéletesség felé című kiállításához. A hajtogatásban részt vevőknek akár az arcukra is felkerülhet az egyik különleges farsangi rajz: a Miniversum arcfestőművésze, Szilvi farsangi arcfestést ajándékoz.

Február 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap az előző szombathoz hasonló a programkínálat:

  • 10 és 11 óra között Miniversum kvíz
  • 11 óra és 12 óra 15 között kézműves foglalkozás: farsangi díszek és álarcok készítése
  • 13 és 14 óra között digitális vonatozás iPaddel
  • 14 óra és 15 óra 30 között makettház-építés és füvesítés
  • 16 és 17 óra között ismét kézműves foglalkozás: farsangi díszek és álarcok készítése

Délután öt órától és fél hattól tíz percig varázslatos élményben lehet része a látogatóknak: éjszakai kivilágítás fényeiben pompázik a terepasztal.

A foglalkozásokon a részvétel ingyenes, kivéve a Makettház építés és füvesítés programot, amelyen a részvételhez 1100 forintért meg lehet vásárolni egy makettház csomagot, amit összeépítés után gyerekek hazavihetnek. A programok kezdési időpontjának változtatási jogát a szervező fenntartja.

Három ország háromszáz négyzetméteren. Ötezer minifigura, ezerháromszáz méter sínpálya, tizennégy település, hatszáz épület, száz vonat mozgásban – a Budapest, Andrássy út 12. szám alatt található Miniversum izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának. A kiállítás megtekintése után pedig a kisebbek belevethetik magukat a játszóházi programokba, míg a nagyobbak feltöltődhetnek a kávézóban.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.