Fél napig fogva tartotta az árok a Volvót Debrecenben

iho/közút   ·   2018.03.20. 21:15
tovolvo0

Ha megnézik galériánkat, az utolsó, a helyszínt megmutató képernyőmentésből minden világossá válik: a Diószegi úti autóbusz-fordulóban fogságba esett egy, a 30A vonalon közlekedő szóló Volvo.

A DKV-tól megtudtuk, szombatról vasárnapra virradóra hatalmas mennyiségű ónos eső esett Debrecenben. Ez a jégpáncél okozta a végül szerencsés kimenetelű balesetet: még kora reggel, 5 óra 25 perckor a Diószegi úti autóbusz fordulóban belecsúszott a jármű az árokba.

Nem volt egyszerű a hétvégén Debrecenben közlekedni. A képre kattintva galéria nyílik

A műszaki mentést nehezítette az intenzív csapadék, ónoseső, hó, a buszt a Katasztrófavédelem munkatársai daruskocsi segítségével 16 óra 45 perckor húzták vissza az útra.

Személyi sérülés nem történt, a Volvo nem tört, így anyagi kár sem keletkezett a megcsúszás után. A buszon utasok nem tartózkodtak.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.