Fényjáték egész évben

iho   ·   2020.05.08. 09:51

(x)

Ideális ötlet, hiszen így az átlagos napok is díszítettebbek lesznek. Ezzel a színek kavalkádját bevisszük a napjainkba. A színek megjelenésével életünk is vidámabbá válhat.

Multifunkcionalitás

A LED fénytechnikának köszönhetően korábban elképzelhetetlen ajtók nyíltak meg a számunkra. A beltéri és a kültéri megoldások száma is megsokszorozódott. Ezeknek köszönhetően lényegében bárhol, bármit és bármikor feldíszíthetünk. Akár hideg, meleg vagy színes fényben. A variációk száma szinte végtelen. A LED megoldásoknak köszönhetően a lámpák kisebb fogyasztásúak, megjelenésükben jóval ütősebbek a korábbi világítások.

Beltéri megoldások

A fényfüzérek az év bármely napján a ház ékei lehetnek. Egyszerű megoldások, mégis több fajta változatban elérhetőek. Ezekkel az apróságokkal otthonunk legridegebb pontját is varázslatos kis sarokká alakíthatjuk át. A fényfüzérek modern testvérei a gömb fényfüzérek. Tökéletesek a beltéri díszítéshez. Romantikusan aranyos hangulatot sugallnak, de nem giccsesek. Különböző színekben és hosszúságokban kaphatóak, így minden személyiséghez és környezethez is található megfelelő modell.

Különleges alkalmakhoz elengedhetetlen a romantika. A rózsa fényfüzérek rendkívül hangsúlyos megjelenést nyújtanak. Nemes és fenséges hatást keltenek, de mellette megjelenésük miatt romantikusak is. Állandó szereplői lehetnek akár a hálószobának is vagy egy tágasabb nappalinak.


Kerti kivitelek

A LEDen Világításodnál kapható kültéri fényforrásokban az a legjobb, hogy ezeket bátran használhatjuk az otthonunk belterületén is. Viszont a beltéri megoldásokat eszünkbe se jusson kivinni! Ezek nem rendelkeznek a kültéren szükséges IP szinttel, és komoly baleseteket okozhatnak. Kertbe is vannak fényfüzérek és fénygömbök egyaránt. De a villanykörte fényfüzérek segítségével lehet komoly dizájnt teremteni. Rendkívül stílusos megoldásnak számítanak. Akár állandó dekorációs elemként, de akár egy kerti parti hangulatának a feldobásához is ideális választások.

A kertbe vásárolhatunk mikroszálas fényhuzalokat is. Ezek a korábbiakkal ellentétben már nem a természetes világítást szimbolizálják. Lényegében már földöntúli vagy épp tündéri hangulatot árasztanak. De méretüknek köszönhetően diszkrét megoldások. Nincs olyan hely, ahol ne mutatna jól, és minden szempárt magával ragad. A legjobb benne, hogy ezt a házba is beviheted. Legyen szó otthonos atmoszféráról vagy vagány megjelenésről, a modern világítástechnikának köszönhetően ezt te is könnyen megteremtheted egy jól megválasztott világítótest beszerzésével.

Kapcsolódó hírek