Fotósvonat köszönti Lillát

iho   ·   2014.01.31. 14:38
00

A már megszokottá vált Lilla-napi különvonat épp ezért ünnepi plusz programokkal kedveskedik az utasoknak. Február 15-én, szombaton vasút- és helytörténeti programokkal bőségesen ellátott utazásban lehet része annak, aki Lillafüredre látogat. Felsőhámoron és Lillafüreden Herman Ottó munkásságát, a felújított függőkerteket és a Pisztráng tanösvényt mutatják be, a vasúttörténeti részt természetesen a hatvanéves Lilla gőzmozdony ünneplése tölti be.

Fotósvonat is indul a vasútbarátoknak: egy C50-es mozdony egy Bax-kocsit vontatva indul Garadnára, a szerelvény visszafelé vegyesvonattá bővül. Garadnán a Mókus Odú erdei falatozó disznótoros ebéddel, forralt borral, zenével-tánccal várja az utasokat.

A rendezvényen csak előzetes regisztrációval lehet részt venni, a névnap tiszteletére Lilla nevű utasok díjmentesen utazhatnak. A kedvezményes jegyeket februér 13-án, éjfélig lehet igényelni. Bővebb információt, naprakész tudnivalókat Jakóts Ádám honlapján találhatunk.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek