Gripenek és rakéták, nomeg a zaj

iho   ·   2016.08.31. 16:22

A következő hetekben a Magyar Honvédség MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred intenzív felkészülés keretében gyakorol az alakulat előtt álló kiemelt hazai és nemzetközi feladatokra. A gyakorlás során a Magyar Honvédség vadászgépei meghatározott forgatókönyv szerint légi tevékenységet szimulálva közelítik meg Győr légterét – ezzel támogatva az alakulat felkészülését.

A megnövekedett zajhatásra augusztus 30–szeptember 1., valamint szeptember 6–7. között a délelőtti és a kora délutáni órákban lehet számítani. A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred és a Magyar Honvédség az esetleges megnövekedett zajhatás miatt kéri a lakosság megértését.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.