Gyermeknap hegyen, völgyön, Parkban

iho   ·   2014.05.22. 12:34

A Magyar Vasúttörténeti Park már megszokott attrakcióin kívül (gőzmozdonyozás, hajtányozás, kerti vasút, lóvasút) május 25-én vasárnap a színpadkocsin több koncertet tekinthetnek meg a kilátogatók, a labdarúgó VB-re készülés (sajnos ismét csak a szurkolók készülhetnek, a válogatott nem...) jegyében a Cartoon Network Fociakadémia nyitóeseményén is részt vehetnek a gyerekek, továbbá a játszósarokban Thomas, Barbie és Hot Wheels játékokkal is tölthetik az idejüket. Tizennégy éves kor alatt a belépés díjtalan.

A MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton május 25-én egész nap közlekednek a mentesítő vonatok, a hűvösvölgyi végállomásnál felállított színpadon pedig egymást érik a programok: zenekarok, bűvész, mazsorettek, kutyás bemutatók váltják egymást. A vasútállomáson a „nagy” gyermekvasúton kívül hajtányozási, kerti vasutazási lehetőség is lesz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek