Gyilkosság a vonaton – Interaktív vacsoraszínház a Gyertyafény Expresszen

iho   ·   2014.04.03. 13:57

Fedezze fel a titokzatosság ízét és segítsen megtalálni a tettest! A vonaton hátborzongató bűncselekményt követtek el, és az utasok segítenek megtalálni a tettest. Április 11-én, pénteken izgalmakkal teli Gyertyafény Expressz indul a Nyugati pályaudvarról.

Gyilkosság a vacsorán – A kétely fátylai

Írta: Lisa Moras
Rendezte: Barnák László

Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Eme idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzonét, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozótanoncok segíthetnek De Angelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő – Széll Attila/Béres Miklós
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő – Szirmai Melinda/Mester Szilvia
Ginevra Poloni, nyomozó – Kovács Lotti/Szakács Zsuzsa

(a képek forrása: MÁV Nosztalgia Kft.)

A hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikban remek gasztronómiai és színházi élménnyel a párokat, baráti társaságokat. Az étkezőkocsikban kiváló minőségű fehér- és vörösborok, valamint első osztályú étkek várják a húsimádó és a vegetáriánus ételek kedvelőit.

Részvételi jegyek a 100 éves Orient Express étkezőkocsin 25.990 Ft/fő, a Budapest étkezőkocsin 20.990 Ft/fő áron válthatók. A program ára tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt, a menühöz tartozó italokat, valamint az interaktív vacsoraszínház előadását. A részvételi jegy árából a vacsora árát SZÉP kártyával is lehet rendezni, személyenként 10.000 Ft összeghatárig, amelyet a Vendéglátás zsebből vonunk le.

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Érkezés 30 perccel a vonat indulása előtt (18.30-tól).
A kötött menü miatt, ételallergia, vegetáriánus étel-igény regisztrációkor jelezhető.

Jegyelővétel: 269-5242, www.mavnosztalgia.hu

2014. április 11.
Indulás: 19.00 Budapest-Nyugati pályaudvar, 9. vágány
Érkezés: 22.15 Budapest-Nyugati pályaudvar

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek