Ha kerítést keres: fém kerítés a jó válasz

iho   ·   2019.10.13. 03:10

(x)

Ahány ház, annyi szokás. Igaz ez a házunkat körülvevő kerítésre is. A piacon olyan sokféle formával, anyaggal, kivitelezési móddal találkozhatunk, hogy nincs könnyű dolga annak, aki a tökéletes kerítést keresi. A jó kerítés ismérvei az állékonyság, a korszerű szerkezeti megoldások, a modern megjelenés és a megfelelő ár-érték arány.

A lehetőségek akkor is tágak, ha már meglévő kerítésünket szeretnénk felújítani. Ilyen esetben nyilván már némi kötöttséggel dolgozunk, hiszen sok esetben az alap és a keret már adott. Akár újépítésű kerítésben gondolkodunk, akár a régiből szeretnénk újat varázsolni, a fém kerítés minden esetben jó döntésnek bizonyul!

Milyen kerítésünk legyen?

A kerítés otthonunk igazi éke lehet. Ehhez azonban az kell, hogy megjelenésében és kivitelezésében is minőségi legyen. Ha a klasszikus megjelenés hívei vagyunk, akkor a kőfal, vas vagy éppen fakerítés lehet vonzó. Míg a kőfal esetén a stabilitásra kell különösen nagy gondot fordítani, addig a vas- és fakerítéseknél a felületkezelés játszik kiemelt szerepet.

Bár mind a mai napig a fából készült kerítés a legnépszerűbb, ne feledkezzünk meg az évenkénti karbantartásáról! Sok időnket és pénzünket emészti fel, ha minden évben csiszolni és festeni kell az elemeket. Ha nem szeretnénk lemondani a fa természetességéről, de a karbantartással sem szeretnénk bíbelődni, válasszuk a fahatású fém kerítést!

Fém kerítés

A fém kerítést fa, antik és homogén színekben kérhetjük! A monitoron keresztül nem biztos, hogy a valós színeket és árnyalatokat látjuk, ezért érdemes személyesen is meggyőződnünk arról, hogy ezek a kerítések valóban tökéletesen imitálják a fa természetességét. A cég bemutatótermeiben lehetőségünk nyílik arra, hogy megtekintsük a kerítéseket.

Egyre többen választják a NÍVÓ Kerítést: országosan már számos helyen megtekinthetjük a már elkészült és felépített kerítéseket. Ezeken a referencia helyeken abban a környezetben látjuk a kerítéseket, ahová készültek: egyedi méretben és színben, a megrendelő valódi igényei szerint valósultak meg.

Egyedi méret, egyedi kerítés

Válassza ki Ön az otthonához, kertjéhez illő kerítést! Fém, illetve alumínium elemek széles kínálatából választhatja ki leendő kerítését. Acél kerítés esetén a gyártó vállalja, hogy 3 méterig, milliméter pontossággal szabja le a léceket. Alumínium lécek esetén négyféle méretből választhat. A lécek meglévő keretre, könnyített, illetve C profil keretrendszerre is felrakhatók.

A lécek mindkét oldalukon színezettek. A minőségi felületkezelésnek köszönhetően nem kell bajlódni az évenkénti karbantartással, hiszen ezek a kerítések teljesen gondozásmentesek! Szakszerű felrakás esetén a gyártó 10 év garanciát vállal termékeire!

Kapcsolódó hírek