Ha nekem egyszer sok pénzem lesz... Shiki-shimázni fogok!

Garai Szakács László   ·   2017.06.05. 16:15
shiki-sima0

Az apróval nem foglalkozom: annak mindenki utánajárhat, hogyan, mennyiért lehet eljutni Japánba, ott körülbelül mennyibe kerül az élet, szállás, étkezés, satöbbi. Én már ott vagyok, innen, illetve onnan indulok. Ehhez kell három milla. Körülbelül. Japán egyik legújabb luxusjátéka, a Shiki-shima vonat ugyanis ennyiért kínál egy négy napos utat. Hogy mit értenek ők luxuson, azt nézzék meg a galériában és a videóban!

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: www.jreast.co.jp)

Az mindenesetre megnyugtató, hogy a tízkocsis szerelvény nem lesz túlzsúfolt: harmincnégyen utazhatunk egyszerre. A vonatra mindenesetre jól rákészültek: a tervek még 2014-ben jelentek meg először, a Kelet-japán Vasúti Társaság vonatát végül Ken Kiyoyuki Okuyama tervezte meg, sok helyen használt kézi munkával elkészített alapanyagokat...

Szóval a pénz egy dolog, utána már csak a szerencsében kell reménykedni. Jövő nyár elejéig már minden hely elfogyott, az érdeklődés akkora, hogy minden egyes hely tulajdonosát sorsolással döntik el. Vajon meddig kéne próbálkoznom, hogy kihúzzanak?

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek