Havazás késlelteti a légijáratokat Moszkvában

MTI/iho   ·   2018.01.31. 11:20

Seremetyjevón három járatot töröltek, tizenegy pedig késik. Domogyedovón nyolc, Vnukovón pedig egy járatot töröltek. Utóbbi repülőtéren az elhalasztott járatok száma háromra nőtt. A hóréteg vastagsága az orosz fővárosban szerdán elérte a negyven centimétert. A helyi hatóságok arra kérték az autósokat, hogy járműveik helyett inkább a tömegközlekedést vegyék igénybe. Pjotr Birjukov moszkvai polgármester-helyettes közölte, hogy a fővárosban egy nap leforgása alatt több helyen húsz centiméternyi hó esett, amelyből hétszázezer köbmétert távolítottak el az utakról. Az utcák megtisztításán 13 ezer 800 munkagép és jármű, valamint mintegy hatvanezer hómunkás és egyéb alkalmazott dolgozik folyamatosan.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.