Hiánypótlás húsvét előtt

iho/vasút   ·   2016.03.21. 13:45
weebshop_2016_husvett0

Fölfrissítettük webshopunk kínálatát, amely ruhaszekcióban, jelentsen ez bármit is, igencsak megerősödött: a népszerű pólók mellett megjelentek a sapkák is – vannak olyan menők, mint bármelyik divatfocicsapatéi...

A tennivaló a szokásos: szétnéznek a kínálatunkban, majd online megrendelik a termékeket. A rendelés beérkezik, pontosítunk mindent, szállítunk, fizetnek, és mindenki boldog. Nézzék meg újdonságainkat és vegyenek meg mindent!

A legigazabb fölirat evör! Egy Gyíkban a legkisebbek is óriások ám! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Vörös Attila)

Ha fölöltöztek, akkor rendeljenek maguknak bögrét és hűtőmágnest is, meg csecsebecséket, játékot és persze olvasnivalókat! Fogják nyugodtan a nyuszira, a nagybevásárlást!

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek