Horror Hararén, leszállás vérző hullával a gépen

iho   ·   2016.02.15. 12:34
harare_cim

Holttestet és nagy mennyiségű pénzt találtak egy teherszállítóban Zimbabweban. A gép a Western Global Airlines nevű amerikai cargo-cég MD-11-ese volt, amely üzemanyagért kért technikai leszállást Németországból Dél-Afrika felé repülve a Harare nemzetközi repülőtéren.

A Harare repülőterén lefoglalt MD-11-es

Korábban a személyzet Mozambikban akart volna leszállni kerozinért, de ott nem kapott erre engedélyt, a Harare viszont fogadta a gépet. A töltést végző személyzet vette észre, hogy vér csöpög a gép belsejéből. Ezután történt a teherszállító alapos átvizsgálása, és ekkor találták meg a holttestet, amelynek személyazonosságáról egyelőre nincs adat, mint ahogy arról sincs további hír, hogy vajon a gépen belül pontosan hol bukkantak rá a vérző hullára. Arról sincs hír, hogy hol és hogyan találták meg a gép fedélzetén felfedezett pénzt, több millió dél-afrikai randot.

A hatóságok képviselője illetve a reptéren intézkedő dél-afrikai nagykövet a folyamatban lévő vizsgálatra hivatkozva nem adott a sajtónak további információkat. Annyit lehet tudni, hogy a személyzet két amerikai, egy pakisztáni és egy dél-afrikai állampolgárból állt.

A Western Global összesen 16 MD-11-essel repül, megbízói közé tartozik a FedEx is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek