Ikarus-élmény szobasofőröknek

Andrassew Dávid Igor   ·   2012.05.06. 18:30
ikaruskicsi

Lengyel Ikarus-őrültek, az Ikarus Team Polska tagjai egy első pillantásra igencsak meghökkentő szerkezetről készült képet osztottak meg a Facebookon. Egy Ikarus 280-as busz műszarfalát applikálta valaki számítógépének a monitora elé. A gépen természetesen az OMSI buszszimulátor fut a kép szerint.

A lengyel buszőrültek tucatszámra tetszikelték, sőt, osztották meg ismerőseikkel a különös szerkezetet, egyre csak azt találgatva, vajon működik-e.

Sajátos megoldás a játékélmény fokozására<br />(fotó: https://www.facebook.com/ikarusteampolska)

Legnagyobb bánatukra, és persze a miénkre is, a posztolás után nem sokkal egyik kommentjében lelohasztotta a kedélyeket a különös eszköz barkácsmestere, egy bizonyos Vizi Zsolt. Elárulta: sajnos nem működik a műszerfal, csak dísznek rakta oda. Ez persze szomorú hír, de a magyar srác megnyugtatta mind a hazai, mind pedig a külhoni rajongókat: azóta beszerzett egy működő botváltót.

Bár az interneten sok minden lehetséges, a Facebook beállításai miatt egyelőre nem sikerült elérnünk Vizi Zsoltot. Reméljük, előbb-utóbb sor kerülhet egy találkozóra, ahol reményeink szerint pontosan beszámol az építmény részleteiről, és talán egyéb fejlesztéseiről is.

Kapcsolódó hírek