Ismét biztberhiba a 100-ason

iho/vasút   ·   2016.04.05. 10:15
400px_100askeses

Az ilyenkor érvényes biztonsági előírásoknak megfelelően csak csökkentett sebességgel közlekedhetnek a vonatok. A műszaki probléma miatt jelentős, 30-60 perces késésekre számíthatnak a záhonyi vonalon utazók kedden délelőtt. A hiba elhárításán már dolgoznak a szakemberek, amit a MÁV-Start szerint még délelőtt helyre is hoznak.

A 10 óra után kicsivel készült képernyőmentéskor a Bereg-Kraszna intercity és a 6239-es személyvonat már egy órát meghaladó késésnél járt

Amint az olvasónk előtt sem maradt titokban, ez az a vasútvonal, amelynek Szajol és Püspökladány közötti, 120 milliárdért felújított szakaszának az átadóján tavaly novemberben tucatnyi elöljáró szajkózta önfeledten, hogy itt 160 kilométer per órás sebességgel haladhatnak a vonatok.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek