Ismét zakatol a CsoPa Traffic!

iho   ·   2017.10.02. 17:57

A tavaszi évadban a közösségi közlekedés ágazatairól: vasútról, repülőkről, autóbuszokról hallhatott előadásokat a közönség. Ősszel két újabb, izgalmas téma lesz soron: először október 24-én, kedden, 18 órai kezdettel Vörös Attila kollégánk vezeti be a hallgatóságot a vasútfotózás rejtelmeibe; szó esik a legjobb vonatfotós helyekről, a vasútfotósok rejtélyes társaságának, hobbijuknak bemutatása mellett.

A folytatás novemberben ha lehet, még izgalmasabbnak ígérkezik: a biatorbágyi merényletről, és Matuska Szilveszterről rántjuk le a leplet előadásunkban.

A rendezvényen a CsoPa Night kedvezményes belépőjeggyel lehet részt venni, amellyel az előadás előtt (17.00–18.00 között) és után (19.30–20.00 között) a Csodák Palotája két szintjének mintegy 250 interaktív játékát is ki lehet próbálni. Előzetesen a tok@csopa.hu e-mailen lehet regisztrálni.

Emlékeztetőül a helyszín: Budapest III., Bécsi út 38–44., Buda EG (volt Új Udvar) bevásárlóközpont.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek