Jobb a földön, mint vízen és a levegőben

iho   ·   2014.02.11. 09:26

A hálózat újdonságnak számít a térségben – állítja a Schenker nemzetközi kapcsolatokért felelős elnöke hozzátéve, hogy Kína, Szingapúr, Malajzia, Tájföld, Mianmar, Kambodzsa, Vietnam és Laosz a leggyorsabban fejlődő országok a világon, a határok lebontása az egyetlen módja annak, hogy ez a fejlődési ütem megmaradjon.

Régebben az áruszállítást vízen bonyolították. Egy teherszállító hajónak két hétbe telik, amíg eljut Malajziából Sanghajba. Bár a légiszállítás mindössze két nap, ez sokkal drágább. Egy kamion egy hét alatt tudja teljesíteni a távot, és sokkal olcsóbb is. A DB Schenker szakemberei a gyors vámkezelést is biztosítani tudják.

A szállításokhoz légrugós teherautókat használnak majd, amelyek lehetővé teszik, hogy az érzékeny és értékes elektronikai cikkek is épségben célba érjenek. Ezen kívül kamerákat, riasztórendszereket, és GPS nyomkövetőt is használnak majd. Emellett a központ munkatársai egész nap, a hét minden napján elérhetőek, összekapcsolódva a teljes DB Schenker-hálózattal.

A DB Schenker ötven éve indult üzletet az ázsiai–csendes-óceáni térségben, és jelenleg több mint 13 ezer alkalmazottal rendelkezik négyszáz helyszínen húsz különböző országban.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek