Jubileumi fotóvonat a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton

iho   ·   2022.06.27. 18:00
gysev_mv_jubileumifotovonat_fb_uj

Örökítsük meg a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút megújult járműveit, egyedülálló környezetben! – szól a GYSEV felhívása. Július 9-én Fertőboz állomásról jubileumi fotóvonatot szervez a GYSEV, a feldíszített Dmot motorkocsival.

Elsősorban vasútbarátok és a vasút iránt érdeklődők számára szervezett különmenet során rendhagyó módon járhatják végig a Múzeumvasút vonalát a programon résztvevők. Az esemény során egyedülálló felvételeket készíthetnek a szerelvényről és annak különleges környezetéről, a jellegzetes vasúti műtárgyak, sorompóőrházak és régi jelzők közelében. Ennek érdekében a fotózás túravezető kíséretében és irányításával zajlik.

Fotóvonat indulási ideje: 18:15 óra

  • A programra való eljutást, illetve az onnan történő hazautazást Sopron és Budapest felől/felé a menetrend szerinti személyszállító vonatokkal teszi lehetővé a vasúttársaság.
  • A jelentkezők létszáma korlátott, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
    Regisztrálni a programok-muzeumvasut@gysev.hu e-mail címen lehet, a résztvevők nevének és létszámnak megadásával.

A részvételi díj: 2500 forint – a helyszínen, indulás előtt, készpénzzel vagy bankkártyával fizetendő)

A fotóvonatot saját gépjárművel kísérők részére követőjegy váltható, önkéntes alapon. Követőjegy ára: 500 forint.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.