Karácsonyi kínálat az Indóház webshopjában!

iho   ·   2014.12.02. 13:45
webshop_0

Föltöltöttük webshopunkat: Mikulás és karácsony közeledtével vadonatúj hűtőmágneseket, kulcstartókat, tollakat talál a webshopunkban, de érkeztek új faliórák, combinós, szilis hátlappal. Hűtőmágnesből is most már van műanyag, fém és fa is, a villamosok szerelmesei éppúgy válogathatnak, mint a mozdonyokért rajongók. Kulcstartóból is van klasszikus műanyag fényképes éppúgy, mint fából készült „modell”. Bögrefronton is szélesebb a kínálat!

Ezekre a kecskékre rábízhatja a hűtőjét! Mindössze annyi a dolga, hogy megveszi ezt a hűtőmágnest! Kattintson, nézze meg, mi mindent ajánlunk még!

Az újdonságok mellett továbbra is kaphatók falinaptárak, könyvek és DVD-k is.

Látogasson el webáruházunkba, vagy nézzen szét akár személyesen is szerkesztőségünkben! Biztosak vagyunk benne, talál olyan apróságot nálunk, amellyel mosolyt csalhat vasútbarát ismerősen arcára, amikor megnézi, mit tett a cipőjébe a Mikulás, vagy az ajándékokat bontja a karácsonyfa alatt!

De nemcsak a Bartók Béla úti szerkesztőségbe érdemes betérni: kiadónk idén új helyszínen, a Hegyvidék Önkormányzat tőszomszédságában nyit pavilont. A hagyományos karácsonyi vásárban a megszokott ajándéktárgyaink mellett itt is megvásárolhatják a kiadónk gondozásában megjelent, Sínek java című, rovatvezetőnk, Vörös Attila tízéves munkásságát összegző és magyarázatokkal ellátott szép kiállítású albumot.

A vásárban társunk is lesz: egy gyékényen árulunk majd az új, feltörekvő hazai kézműves szappant előállító Szappanvarázzsal – ugyanazon a helyen nőknek és férfiaknak is beszerezhetik karácsonyi ajándékaikat!

A vásár címe: Budapest, XII. kerület, a Kis János Altábornagy utca, a Böszörményi út és a Margaréta utca által közrefogott területen.

A vásár december 23-áig tart nyitva.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek