Késések este és reggel

Mávinform   ·   2011.07.17. 09:52

Celldömölk és Vinár között, jól működő sorompónál egy személygépkocsi a Celldömölkre tartó vonatnak ütközött. A vonaton személyi sérülés nem történt. A mentőszolgálat ügyeletese elmondta: csak az autó sofőrjét kellett beszállítani a celldömölki kórházba, könnyű sérüléssel.

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt nem közlekedtek a vonatok a két település között, a baleset 30-45 perces késéseket okozott a Győr-Celldömölk vonalon.

A forgalom a mai üzemkezdetre már helyreállt.

***

Reggel fél nyolc előtt a Nyugati pályaudvar és Városliget-elágazás között meghibásodott az egyik vágányon a biztosítóberendezés, a másik vágányon pedig pályafelújítást végeznek. Az erre közlekedő vonatok utasai 30-90 perc közötti késésre számíthatnak a meghibásodás miatt.

A monori elővárosi vonatok nem közlekedtek a helyreállítás befejezéséig, helyettük a többi vonat állt meg a Nyugati pályaudvar és Monor között minden állomáson és megállóhelyen. A lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispest állomásról indulnak és oda érkeznek előreláthatólag ma délig.

8:30-kor sikerült a biztosítóberendezést helyreállítani, de a Budapest–Cegléd vonalon még jelentős késések várhatók. A menetrend szerinti közlekedés a délutáni órákban állhat helyre.

Kapcsolódó hírek