Késések este és reggel

Mávinform   ·   2011.07.17. 09:52

Celldömölk és Vinár között, jól működő sorompónál egy személygépkocsi a Celldömölkre tartó vonatnak ütközött. A vonaton személyi sérülés nem történt. A mentőszolgálat ügyeletese elmondta: csak az autó sofőrjét kellett beszállítani a celldömölki kórházba, könnyű sérüléssel.

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt nem közlekedtek a vonatok a két település között, a baleset 30-45 perces késéseket okozott a Győr-Celldömölk vonalon.

A forgalom a mai üzemkezdetre már helyreállt.

***

Reggel fél nyolc előtt a Nyugati pályaudvar és Városliget-elágazás között meghibásodott az egyik vágányon a biztosítóberendezés, a másik vágányon pedig pályafelújítást végeznek. Az erre közlekedő vonatok utasai 30-90 perc közötti késésre számíthatnak a meghibásodás miatt.

A monori elővárosi vonatok nem közlekedtek a helyreállítás befejezéséig, helyettük a többi vonat állt meg a Nyugati pályaudvar és Monor között minden állomáson és megállóhelyen. A lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispest állomásról indulnak és oda érkeznek előreláthatólag ma délig.

8:30-kor sikerült a biztosítóberendezést helyreállítani, de a Budapest–Cegléd vonalon még jelentős késések várhatók. A menetrend szerinti közlekedés a délutáni órákban állhat helyre.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.