Kitüntetés, tisztavatás a parkban, juliális országszerte

iho/vasút   ·   2015.07.11. 08:45
vtiszt_avat0

Nyolcvan új vasúti tisztet avattak föl a vasúttörténeti parkban pénteken. Mellettük négyen Miniszteri Elismerő Oklevelet, négyen Közlekedésért Érdemérmet vehettek át. Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója ünnepi beszédében úgy fogalmazott: a magyar vasútnak van létjogosultsága és jövője. Az ágazat a vasúttársaság vezetője szerint ismét elnyerheti méltó helyét a hazai közösségi közlekedésben, és így visszaszerezheti a köz megbecsülését is.

A helyszín megközelítése. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Ilyés Tibor)

Átadtak 86 magasabb szintű és 180 vállalati kitüntetést is.

Zaránd György, a MÁV-Start vezérigazgatója a személyszállító vasúttársaság elmúlt egy évben elért eredményeit összegezte, Pál László, a MÁV Zrt. általános vezérigazgató-helyettese pedig már a jövőben várható további fejlesztésekről is beszélt.

A pénteki budapesti tisztavató, vállalati és magasabb szintű kitüntetés-átadó ünnepségek után szombaton koncertek, táncbemutatók, vetélkedők, kézműves és gyermekfoglalkozások lesznek a fővárosban, Kisvárdán, Pécsett, Szegeden, Szolnokon és Tapolcán.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek