Költözzön ki a Magyar Vasúttörténeti Parkba erre a hétvégére!

iho/vasút   ·   2021.07.16. 19:20
00_parade2021

Hercegnő és Matula is itt lesz és meg mennyi csodás látnivaló várja!

Százhetvenötödik születésnapját ünnepli a magyar vasút. A Magyar Vasúttörténeti Parkban szombat és vasárnap is pazar programok várnak mindenkit.

Gőzmozdonyos utazás

A tematikus program keretében az érdeklődők kipróbálhatják és felülhetnek a 1026-os, a 411,118-as és a BHÉV 27-es gőzmozdonyokra, térítés ellenében.

Nohabos csillagtúra

Különvonatos utazásban is részt vehet, akinek kedve van, hiszen Nohab-vontatású szerelvényével a Nohabos csillagtúra’ névre hallgató utazás is rendelkezésre áll a MÁV Rail Tours szervezésében.

  • Szombat 11 órától Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertezik.
  • Vasárnap 11 órától az Eszterlánc mesezenekar lép fel.
Állásbörze

A járműparádén a MÁV–Volán-csoport állásbörzét tart az Orient csarnokban.

A megújult standnál a humán szervezetek munkatársai tájékoztatást adnak a vállalatcsoport álláslehetőségeiről, a szakmai terület kollégái pedig részletes információt adnak a szakterületükről, feladataikról.

Nyitva: 10:00–18:00

Aki a tematikus hétvégén kilátogat a Vasúttörténeti Parkba és családi jegyet vált, ajándékba Minipolisz kísérőjegyet kap.

* * *

A tematikus hétvége további közreműködői és kiállítói: MÁV-Start, Volánbusz Zrt., MÁV-HÉV Zrt., MÁV PMLI, Közlekedési Múzeum, Metrans csoport, MMV Magyar Magánvasút Zrt., Rail Cargo Hungaria Zrt, DB Cargo Hungária Kft., Nohab-GM Alapítvány, Komplex Rail Kft, Steam Story Agency, KPHZD, Spolok Výhrevne Vrútky, Első Magyar Gőzvasúti Alapítvány, 411-es Truman Gőzmozdony Alapítvány, 303,002 Gőzmozdonyért Alapítvány.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek