Korlátlan lehetőség

iho   ·   2020.02.10. 04:20

Egy jó felszerelt konditeremben, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálhatja a képességeinek megfelelő edzőgépet. A sokféle típus között több olyat is találunk, amellyel változatos és egyben hatékony az edzés. Sokszor nem egy nagy és bonyolult szerkezet bizonyul jó választásnak: egy egyszerű, de rendkívül kreatív edzőgéppel is elérhetjük a kitűzött célokat.

Egyediség és minőség

Napjaink széles körű fitnesz piacának egyik fiatal tagja a Limitless. A cég 2015-ben, Birminghamben kezdte meg működését: kezdetben használt erő- és kardió gépek beszerzésével, azok felújításával és kiszállításával foglalkozott. Felismerve a fitnesz piacban rejlő potenciált, saját termékek kitalálásába, majd megalkotásukba kezdtek.

Edzőgépeiket mára már egész Európában értékesítik, és elsősorban önálló konditermekbe kínálják. Olyan készülékek fejlesztésére helyezték a hangsúlyt, ami más, mint a fitneszipar eddigi berendezései. Törekvéseiket siker koronázta, hiszen egy egészen egyedi edzőeszközt hoztak létre, és azóta is töretlenül menetelnek előre.

Középpontban a multifunkcionalitás

A Limitless Free Trainer egy sportolókkal, edzőkkel és gyógytornászokkal közösen kifejlesztett eszköz, amely megjelenésében, méretében és funkcionalitásában is lenyűgöző. Ez a multifunkcionális berendezés, edzettségi szinttől függetlenül, bárki számára szakértői támogatást nyújt a teljes test edzésében.

A Limitless innovatív megoldásokkal dolgozik: a Free Trainer használata egyszerű és praktikus, kialakításának köszönhetően helytakarékos. Egy középkonzolból, keretből és állítható rudakból álló berendezés, amely használható funkcionális, erő vagy kardió edzésekre is. Emelő, toló, ugráló gyakorlatokra, a rudakon fogódzkodva, elülső és hátsó fekvőtámasz elvégzésére is alkalmas. Használhatjuk egy, két vagy váltott kezes mozgásokra is.


Jellemzők

A rudakon állítható tömeg 5,5 és 13,5 kiló közötti, az eszköz egyedi, csúszó súlyú rendszerrel működik. Falra szerelhető, szabadon állva használható, illetve kerekeken mozgatható. Az ergonomikus fogantyúk garantálják a biztonságos és kényelmes edzést. A Dual típus két állomással még több lehetőséget biztosít, és kifejezetten népszerű lehet a hellyel küzdő konditermek esetében. Helyigénye kicsi, ráadásul összecsukható és függőleges helyzetben tárolható.

A Limitless a kreatív megoldásokat és a minőséget állítja középpontba. Az egyszerű, de nagyszerű edzőgépeivel kivívták a felhasználók elismerését. Berendezéseik ötvözik az ötletességet és hatékonyságot, ezzel is hozzájárulva a szórakoztató és eredményes testedzéshez.

(x)

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.