Közepesen nagy téglalappal szépítheti a falát!

Garai Szakács László   ·   2017.12.02. 18:45
naptar2018_0

Tudja, mikor kell köszönteni Polikárpot? Larisszát? Kerubint? Hányszor van Ágota nap? Vagy Réka? Farkas együtt névnapozik Wolfganggal? Csörgős képből van több vagy Nohabból – borító nem számít!

Ezekre mind választ kaphat, és mindössze annyi a teendője, hogy webshopunkban megrendeli a 2018-a falinaptárunkat! Kiváló fotóriporter kollégánk, Vörös Attila képeiből – most nyílt kiállítása a Csopában, azonnal tessék megnézni – rendeztük össze jövő évi naptárunkat. Mindegyik képhez egy-egy mini sztori, vagy ha úgy tetszik, bőséges képaláírás is jár.

Kétezer forint, mindössze, bőven megéri, 34×24 centiméternyi falfelülete lehet sokkal szebb, mint eddig volt. Szöget viszont nem tudunk adni.

Rendelje meg webáruházunkon keresztül!

Érdeklődhet telefonon: +36 1 787 5626 vagy e-mailben.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Az energiatakarékos vasút

iho/vasút   ·   2021.05.02. 15:00

Olvasónk a vasúti közlekedést energetikai szempontból elemzi a mozdonytól a pályáig, bemutatva, hogy a vasút a legzöldebb közlekedési ágazat a szárazföldön.