Közösségi közlekedésről, kicsiknek is

iho   ·   2013.02.28. 11:55

Az elmúlt évek sikerére való tekintettel márciusban a DKV Zrt. ismét játékos, interaktív kiállítást szervez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A helyi közösségi közlekedés életébe, történetébe nyerhetnek betekintést azok a gyermekek és felnőttek, akik 2013. március 11. és 24. között ellátogatnak a debreceni Kölcsey Központban megrendezésre kerülő interaktív kiállításunkra – hangzik a Debreceni Közlekedési Zrt. közleménye.

„Az óvodások és iskolások számára játékos és szórakoztató programokkal készülünk, hogy minél jobban megismerhessék és megszeressék a helyi közösségi közlekedést, a Debrecenben közlekedő járműveinket” – adja hírül a DKV.

A csoportosan érkező gyerekek interaktív foglalkozásokon vehetnek részt, amely során elsajátíthatják a közösségi közlekedési eszközök használatának szabályait, a kényelmes és biztonságos utazás feltételeit.

A belépés díjmentes, csoportos látogatás esetén előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Érdeklődni lehet telefonon az 52-502-649 és a 20-240-0552 számon, e-mailen pedig a marketing@dkv.hu címen.

Ízelítő a programokból: forgalmi iroda az 50-es, 60-as évekből, fotókiállítás, játékos foglalkozások, makettkészítés, modellvasút, óriáskifestő.

A helyszín a Kölcsey Központ (II. emelet); Debrecen, Hunyadi u. 1–3.

Nyitva tartás: hétköznap: 09.00  és 18.00, hétvégén 10.00 és 17.00 óra között. Március 15-én az interaktív kiállítás zárva lesz – olvasható a Debreceni Közlekedési Zrt. közleményében.

Kapcsolódó hírek