Kutyával ütközött a Boeing Rodoszon

iho   ·   2017.11.07. 10:01

A Ryanair egyik 737-800-asa helyi idő szerint vasárnap éjjel 22.15-kor Rodoszról indult Athén felé, amikor a 25-ös pályán, gyorsítás közben, a pilóták egy egész kutyafalkát észleltek maguk előtt, amint átrohannak a betonon. A gép végül is csak egyiküket ütötte el, miközben a személyzet folytatta a felszállást, de négyezer lábon a pilóták megállították az emelkedést és jelentették a toronynak a történteket. A gép 13 percnyi repülés után rendben leszállt a 25-ös pályára. A reptéri karbantartók megvizsgálták a Boeingot, de nem találtak rajta sérülést, a 737-es ismét felszállhatott, és végül 90 perc késéssel szállt le Athénban. Hogy a kutya végülis túlélte-e a kalandot, arról a hírekben sajnos nem esik szó.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.