Lakberendezés magas fokon a Dizon Home-mal

iho   ·   2022.08.29. 16:35
00_lakberend

A megfelelő kiegészítők nélkül lehetetlen minőségi lakberendezésre gondolnunk. Sok különféle áruházzal találkozhatunk a lakberendezés kapcsán, azonban kevés olyan akad köztük, amelynek kínálatában az összes szükséges kiegészítőt megtalálhatnánk. A Dizon Home webáruházában azonban mindent fellelhetünk, amire csak szükségünk lehet. Magas minőség kedvező árakon – ez a Dizon filozófiája. Ezen felül viszont még számtalan jó ok szól amellett, hogy miért érdemes neked is Dizontól vásárolnod.

Válogatott termékek ingyenes kiszállítással

A Dizon Home webáruházában járva nem csupán az apróbb lakberendezési kiegészítőket találod meg, de valóban mindent, ami egy lakás teljes berendezéséhez szükséges. A konyhai étkészletektől kezdve a különféle parketták és textíliák egyedileg válogatott, minőségi kínálatáig bármit megtalálhatsz itt, amely egy üres lakás teljes berendezéséhez is elég. Így a Dizon rengeteg fejfájástól kímélhet meg, hiszen nem kell számtalan helyről összevásárolnod a különféle kiegészítőket, amelyek álmaid otthonának berendezéséhez szükségesek. Így rengeteg időt és persze pénzt is megspórolhatsz, mivel nem kell minden egyes termék után külön kiszállítási díjat fizetned. Ha pedig már a kiszállítási díjnál járunk – a Dizon Home-nál szinte majdnem minden termékhez villámgyors, ingyenes kiszállítás jár.

Ügyfélközpontúság

A Dizonnál naprakész ügyfélszolgálattal találkozhatsz, amely mindig készséggel megválaszolja felmerülő kérdéseid. Ráadásul akár telefonon keresztül is rendelhetsz. A Dizon Home áruházát tárcsázva tehát nem csak szakértők válaszolnak a különféle termékekkel kapcsolatos kérdéseidre, de egyúttal meg is rendelheted náluk az általad kiszemelt darabokat. Ezután pedig akár már egy-két napon belül kézhez is kapod azokat. Ha pedig mégsem volnál elégedett az általad rendelt kiegészítőkkel, akkor sincs ok aggodalomra. A Dizon Home webáruházában rendelt termékeket ugyanis kilencven napig ingyenesen visszaküldheted, amely után a Dizon Home készséggel visszatéríti a vásárlásod árát.

Napi akciók

A kedvező árak mellé pedig igen komoly akciókkal is találkozhatsz, amelyek nem csupán egy évben kétszer tűnnek fel egy-egy terméknél. A Dizonnál ugyanis minden nap új akciókkal találhatod szembe magad, aminek jóvoltából sokszor akár fillérekért hozzájuthatsz az általad kiszemelt darabokhoz. Valljuk be, a teljes konyhafelszerelés beszerzése akciósan, ingyenes kiszállítás mellett olyan dolog, amelyet nem sok lakberendezési áruház kínál számunkra.

Professzionális segítség a burkolásban

A Dizon Home-nál ráadásul nem csak vásárolhatunk, hiszen saját csapattal is rendelkezik a melegburkolás kivitelezésére. Legyen szó laminált padló vagy épp padlószőnyeg lerakásáról, a Dizon szakemberei ebben is készségesen állnak rendelkezésünkre. Ráadásul, ha a Dizon Home-tól szerezzük be a burkoláshoz szükséges alapanyagokat, akkor további tíz százalék kedvezményre is számíthatunk. Itt tehát valóban minden lakberendezéssel kapcsolatos dologban szakszerű segítséget kapunk, hiszen a Dizon személyzete valóban testközelből ismeri az általa kínált termékeket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.