Légiirányító konferencia a Magyar Tudományos Akadémián

iho   ·   2019.04.11. 10:15

A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. – a Közép-európai Funkcionális Légtérblokk tagjaként, a FAB Europe Central, az European University Institute Florence School of Regulation és a German Aviation Research Society együttműködésével – 2019. május 14-e és 15-e közöttkonferenciát szervez a Magyar Tudományos Akadémián Research Workshop on Fragmentation in Air Traffic Management címmel.

A nemzetközi szakpolitikai és iparági szereplők, továbbá kutatók, egyetemi oktatók részvételével megrendezett esemény fő témája az európai légiforgalmi hálózat napjainkban egyre gyakrabban vitatott tagoltságának, töredezettségének kérdésköre lesz. A napirenden szereplő tizenkét előadás olyan operatív, technológiai jogszabályi, közgazdasági tényezőket és fejlesztési lehetőségeket vázol fel, amelyek kiemelt fontosságúak lehetnek az európai léginavigációs szolgáltatás liberalizációt előkészítő uniós policy-making és jogalkotási folyamataiban. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a hongarocontrol weboldalán keresztül lehetséges.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek