Légy sztyuvi a Qatarnál!

iho/repülés   ·   2011.08.23. 13:45
cimkep_1

A Qatar Airways kabinszemélyzet-toborzást tart szeptember negyedikén Budapesten, a Marriott Budapest City Centerben.

Az öböl-menti ország légitársasága kíváló egészségi állapotban lévő, jó erőnléttel rendelkező, legalább főiskolai végzettségű, angolul folyékonyan beszélő és legalább 21 éves jelentkezőket keres. További követelmény, hogy felemelt karral el kell érni a 212 centimétert (beleszámítva a tűsarkokat is). A jelöltnek át kell költöznie Qatar fővárosába, Dohába, és fontos előny, ha valaki nyitott személyiséggel rendelkezik, jó kommunikációs képességekkel és erős hajlammal a csapatmunkára.

Amit a légitársaság kínál: 1579 dolláros adómentes fizetés, étkezési hozzájárulás, munkába állási bónusz, teljesen berendezett, másokkal is megosztott lakóhely, de külön hálószobával, ingyenes szállítás munkanapokon, átfogó orvosi ellátás, életbiztosítás, kedvezmények a munkaviszony végeztével és utazási kedvezmények a Qatar Airways és a partner légitársaságok járatain. A szerződés három évre szól, de nyitott, meghosszabbítható.

A szeptember negyedikén reggel kilenckor kezdődő toborzásra a légitársaság pontos megjelenést kér üzleti öltözékben, a hölgyeknek előírás a térdig érő szoknya és a hátrafogott haj, a férfiaknak öltöny és nyakkendő.

A kampány megjárta már Bangkokot, Kínát, Indiát, tartottak toborzót például Buenos Airesben, de hamarosan sorra kerül többek közt Johannesburg, Zágráb, Varsó és  Lisszabon is.

További információk a hazai jelentkezőknek a
http://www.qatarairways.com/global/en/cabincrew-events/budapest.html#cabincrewreqs weboldalon.

A Qatar Airways az Öböl térségében működő, nagyon keményen és globálisan terjeszkedő légitársaságok egyike. A térségből elsőként indított idén januárban közvetlen járatot Budapestre. 1994-ben alapították, jelenleg több mint tízezer alkalmazottja van. Ami a repülőgépállományt illeti, jelenleg három A300-asa van, 31 A320-as gépcsaládhoz tartozó keskenytörzsűje, 29 A-330-assal, négy A-340-essel és 23 Boeing 777-essel repüli az interkontinentális járatait.

Ami viszont nagyonis magarázza a személyzet-toborzást: az amúgy sem túlságosan koros flottát a következő években összesen 140 géppel(!) kívánja a cég bővíteni, köztük nyolcvan A350-essel és harminc 787-essel.

Kapcsolódó hírek