Megállók után óvodadekoráció Debrecenben

iho   ·   2017.06.30. 11:53
00kicsi

Játékos közlekedés jelszóval készült a Sipos utcai óvoda falait díszítő dekoráció, amelyet négy iskola tanulói, összesen több mint kétszáz óra közösségi szolgálattal készítettek el. A Derke (Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület) sikeresen pályázott az Új Európa Alapítvány és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által meghirdetett pályázaton, amelynek célja, hogy civil szervezetek számára forrást nyújtson az Iskolai Közösségi Szolgálat előírásainak megfelelő programok megvalósítására.

(forrás: Derke)

A diákok mesés, közlekedési témájú rajzokat terveztek, majd ők is festették fel az alkotásokat. A rajzokon az óvoda jelképei és mesefigurák mellett természetesen a vonatok is nagy szerepet kaptak. A Játékos közlekedés program másik felében a közösségi szolgálaton részt vevő diákok fából és kreatív hobby anyagokból készítenek játékokat az óvodásoknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek