Megérkezett

iho/vasút   ·   2011.12.21. 16:00
00

Elérhető a legnagyobb hazai kereskedőnél az A.C.M.E. 60180 katalógusszámot viselő H0 léptékű Gigantja, amely a MÁV-Trakció kötelékébe tartozó 012-es pályaszámú példányt mintázza. A két és fél évvel ezelőtt beharangozott hatodik korszakos modellt soha nem látott várakozás előzte meg, köszönhetően annak, hogy eredetije mégiscsak az egyik legnépszerűbb magyar villamos mozdony.

Egyedülálló újdonságról van szó, hiszen ez az első olyan nagyszériás technológiával készített modell, amely egy, csak a magyar vasutakra jellemző mozdony kicsinyített mása. Dicséretes a gyártó merészsége, hiszen nem kevés költséget jelentő fejlesztésre vállalkozott, és a kezdeti idők problémáitól sem visszariadva végül a jól ismert vörös dobozokba kerülhetett a magyar hatlábú.

Így fest totálban az A.C.M.E. hatlábú üdvöskéje<br>A képre kattintva fotógalériánk nyílik meg<br>(fotók: Modell&Hobby)

Az Indóház februári számában részletes bemutatót közöl az újdonságról, egyúttal igyekszünk beszámolni az elmúlt évek történéseiről, a fejlesztés fontosabb állomásairól és igyekszünk némi információval szolgálni a későbbiekben megjelenő változatokról is. Addig is ízelítőnek következzen néhány fotó az idei év legjobb karácsonyi ajándékáról.

Kapcsolódó hírek