Megérte tanulni: kitűnő bizonyítvánnyal ingyen lehet utazni a Gyermekvasúton

iho/vasút   ·   2019.06.19. 09:00
kituno_utas0

A Gyermekvasúton a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az iskolások, akik magukkal hozzák kitűnő bizonyítványukat. A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. A kedvezmény július 14-éig vehető igénybe.

A „Kitűnő utasunk” akciót két éve hirdették meg először, tavaly nyáron az egyhónapos időszakban közel ezerhatszázan éltek a kedvezménnyel.

A Széchenyihegy és Hűvösvölgy közötti vonalon a vasúti szolgálatot 10–14 éves gyerekek látják el, akiktől szintén elvárás a jó tanulmányi eredmény.

Fontos: a nyári szünetben változik a menetrend: munkanapokon is hosszabb lesz az üzemidő, így reggel az első járat mindennap már 8:45-kor elindul Hűvösvölgyből.

És még valami: a következő gyermekvasutas tanfolyam október elején indul, amelyre 4., 5. és 6. osztályosok jelentkezhetnek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek