Mindennek vége, lebuktak az újságírók

iho   ·   2014.04.01. 16:30
aprilis1_kicsi

Igen, bizony, jól látja! Április elseje, bolondok napja! E jeles alkalomból – mint eddig minden évben – néhány vicces, meghökkentő, szokatlan álhírt csempésztünk a többi közé. Volt köztük hihető és kevésbé hihető, sőt egyenesen hihetetlen is. De vajon ön tudja, hogy mely cikkeink azok, amelyeket csak kitaláltuk?

Hát, most eláruljuk. Ezek azok:

1. Elsőajtózás az elővárosban is

Nem, nem, természetesen nem fog elsőajtós felszállást bevezetni a MÁV-Start. Ezt csak mi találtuk ki. (Reméljük, ők nem olvasták, mert még tényleg bevezetik.)

2. Elkészült az első Tasiro

Bár egyesek komoly potenciált látnak az effajta járműegység-kombinálásban, a valóság az, hogy ez az ötlet ezúttal nem fog megvalósulni. Saját felvételeiből a Tasirós képet bolondok napja alkalmából manipulálta össze kollégánk. Bizony, pedig ezt a hírt még rovatvezetőnek is kiemeltük!

Komáromnál, az egyes vonalon próbázik a sosem létezett Tasiro

3. Jöhet a napelemes metró!

Mint a Tasiró, ugyanígy kacsa a napelemes metró is. Bár az igaz, hogy a négyes vonal állomásaira lejut a természetes fény. Na de mi van az alagutakban?

4. Bezárják a II. János Pál pápa téri megállót

A megállónak tényleg igen csekély az utasforgalma, de nem fogják bezárni (egyelőre). És hogy valaki uszodát nyitna a helyén? Ugye, ezt önök sem hitték el?

5. Súlyos baki! A kikötőt húzták a hajóhoz!

Szenzációhajhász cím, durva bevezető. Ráadásul ott a pirossal szedett Frissítve! felirat, az első perctől kezdve, természetesen. Ennél figyelemfelkeltőbb már nem is lehetne. Ennél jobban ki sem tervelhettük volna, hiszen a hajós hírünkben legalább a kép nem manipulált. Azért a történetet mi körítettük hozzá. Itt az eredeti.

6. Alagútnak ütközött egy repülőgép

Alagútnak ütköző repülőgép? Véletlenül bekapcsolt Num Lock billentyű? Vonatszámokat felismerő robotpilóta? Na jó, ezt talán egy kicsit eltúloztuk. De kollégánk eme csodás fényképhamisítását nem hagyhattuk ki a szórásból. Ugye megértik?

Magát vonatnak képzelő repülőgép? Ugyan már! :-)

+1, a zárszöveg

Minden bolondos cikkünk végén a megszokottól eltérő sorokat olvashattak. Észrevették a különbséget a kettő között?

Indóház Online - Hivatlan oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a holdon, a síneken vagy a sínek mellett, a tűzön vagy a vízen történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek