Mit kaphatsz a Theta Healing alaptanfolyamtól?

iho   ·   2019.07.20. 02:46

(x)

A Theta Healing meditáció

Az első és legfontosabb, amit kaphatunk az alaptanfolyamtól, az a Theta Healing meditáció megismerése. Azon kívül, hogy úgy megtanulhatjuk, hogy azután otthon, önállóan is képesek leszünk alkalmazni, egy munkafüzet is a segítségünkre lesz. Ebben számos információt találhatunk a szavak és a gondolatok teremtő, gyógyító erejéről, a különböző theta-agyhullámokról és a csakrákról. Megtalálhatjuk benne a Theta Healing meditációhoz tartozó szöveget is, valamint a különböző gondolati letöltéseket és jó néhány érzelemmunkát is.

Tartós és szoros barátságok

Egy ilyen alaptanfolyamon életre szóló barátságok köttethetnek. Mivel mindenki ugyanabból a célból van jelen a tanfolyamon, így nagy valószínűség szerint az érdeklődési kör is hasonló. Arról nem is beszélve, hogy új, érdekes emberekkel ismerkedhetünk meg, ami mindenképp szélesítik a látókört. Tehát nem csak egy új tudás, de számos új ismeretség lehetősége is vár minket a Theta Healing alaptanfolyamon.

Segítség, ha elakadnánk

Ahogy már az előző pontban említettük, tartós barátságok szövődhetnek a tanfolyamokon, de ettől függetlenül bárkivel tarthatjuk a kapcsolatot. Ez nagy segítség lehet, ha elakadunk az éppen aktuális érzelemmunkában vagy egyéb felakatainkban. Ilyenkor bármikor segítséget kérhetünk a tanfolyamon megismert társainktól, akikkel nem csak azért ismerkedünk meg, mert együtt ücsörögjük végig az alaptanfolyamot, hanem biztatjuk és segítjük egymást.

Arról nem is beszélve, hogy mikor egy újabb tanfolyamon összetalálkozunk, mindannyian őszinte örömmel köszöntjük egymást.

Tudjuk, hogy bármit elérhetünk a Theta Healinggel

Az alaptanfolyamon megérthetjük, hogy nincs lehetetlen, azaz bármit elérhetünk az életben. Magabiztosabbá, nyitottabbá válhatunk általa, és azt az életet élhetjük, amire mindig is vágytunk. Ha a stressztől nem is szabadulunk meg véglegesen, de már nem fog úgy hatni ránk, mint korábban, mert nem fogunk tudni a hatása alá kerülni.

Ugyanez igaz a mérgező, hatalmaskodó emberekre is. Éppen ezért érdemes mindenképp elindulni ezen az úton, hiszen gyökeres változásokat hozhatunk létre az életünkben.

Ha tehát heti 20 percet magadra szánsz, hogy dolgozz a célért, akkor jó döntés belevágni, hiszen te magad lehetsz a sikered és az életed kovácsa!

Kapcsolódó hírek